Het Team 2016 !!

 

Gert Wasse,

 

1 van de oprichters van De Club Goedbedoeld,

en Radio Atlantis. Hij is ook de zoute haring specialist van beilen en omstreken. Deze die-hard zend piraat draait regelmatig nog zijn plaatjes op het internet! Gert heeft 360 dagen het afgelopen jaar muziek gedownload (ssstt), en dit laat hij in december horen !!

Rinus Kammer,

 

1 van de oprichters van De Club Goedbedoeld, en Radio Montana. Rinus is ook dj geweest bij Noordenveld Fm, Multisound Fm en Beilen Fm!

Hij is ook de grootste behringer-freak van heel europa! Binnenkort komt hij weer terug op het internet met een nieuw station "Wavestream".

Ook Rinus zal je vaak horen op ons feest.

Remco Wekema, (PD1RW)

 

1 van de oprichters van De Club Goedbedoeld,

en Radio 102. Remco is ook dj geweest bij Rtv Assen, Dance Fm, Noordenveld Fm, Multisound Fm en Simone Fm. Remco is de "slurpie" van de club. Hij is de kroonsteen-koning van midden-drenthe, en zal zijn herrie ook laten horen in december!

Nick Wasse,

 

Hij is de piraat-verslaafde dj binnen de club. Draait het liefst het hele weekend zijn platen. Dit deed hij vroeger ieder weekend bij De Kelder Fm. Gaat bijna iedere weekend tegenwoordig op vakantie, wat hij "vissen" noemt. Nick kom je het hele weekend tegen in onze party-loods.

Robert Brouwer,

 

Robert is 1 van de grondleggers van De Kelder Fm en Station Brugwachter. Nederland wordt steeds slimmer, vandaar dat robert tegenwoordig ook weer naar school gaat. Hij heeft in augustus zijn veter strik diploma gehaald! Ook Robert kom je zeker tegen in de loods en op radio in december!

Arjen Eisen,

 

Dit is onze "gold-strike" drinkende dj. Ook vorig was Arjen van de partij tijdens ons feest.

Dit wordt de 2e keer dat Arjen mee doet met de club.

Ook hij zal dit jaar zijn plaatjes weer laten horen op de radio !

Irma Smit,

 

Ook Irma is dit jaar weer bij ons te vinden. Dit achter de bar ! Het is dit jaar de 2e keer voor irma dat ze ons helpt bij De Club Goedbedoeld.

Ze zal dit jaar ook weer alle drankjes perfect inschenken voor onze gasten. Irma zul je dus het hele weekend tegenkomen.

Kim Willekes,

 

Dit wordt een grote uitdaging voor Kim, want dit jaar is het de derde keer dat ze ons gaat ondersteunen! Ook Kim zal te vinden zijn achter de bar, om alle drankje perfect in te schenken. Wij zijn erg blij met Kim, omdat er een aantal vrijwilligers nog niet zijn terug gevonden na afgelopen jaar!

Mark Olijve, (PA2MO)

 

Mark heeft zijn sporen in piraten-land ook wel verdient. Hij heeft plaatjes gedraaid bij Radio Kolibri, Club MD, Radio De Zwarte Panter, Radio Powerliner enz enz. Ook Mark zal dit jaar zijn kunsten vertonen achter de mengtafel.

Diny Brouwer,

 

Met Diny zijn wij ook dit jaar weer bijzonder blij. Want zonder de hulp van haar, kan ons feest niet doorgaan! Ook zal ze dit jaar weer zorgen voor een super lekkere hamburger en zal ze de munten in beheer hebben!

Riekus Brouwer,

 

Riekus is voor ons ook heel belangrijk, hij is namelijk onze verband en pleister koning. Zo lang Riekus op een kruk zit betekend dat hij alles onder controle heeft. Je zal hem dus het hele weekend zien in onze feest hal!

Gerald Zeewuster, (PD1GHZ)

 

Deze die-hard piraten liefhebber heeft ons bestookt met demo's. Hij is de grondlegger van Telstar Fm uit westerbork, en zal bij de club goedbedoeld de beste piraten platen ten gehore brengen! Gerald is ook zeer trots op zijn 'prins albert' !

HOOFDSPONSOREN:

Kelly Weel,

 

Deze kroegtijger staat ook bij ons achter de bar! Waarschijnlijk in bikini, maar dat is voor ons ook altijd spannend. Wel moet je je gedragen aan de bar, anders knipt ze zo je haar eraf!

Dennis Hendriks,

 

Kan net zo goed dom praten als dat hij kan drummen, vandaar dat hij ook prima in het team past. Ook Dennis zal je regelmatig bestoken met zijn muziek en andere herrie..!

Jelle van der werff,

 

Al jaren bekend van Radio De Pelikaan in Assen! Die nog steeds iedere 14 dagen te horen is op www.radiodepelikaan.nl. Jelle is ook een radio-dier en zal de piraten-platen voor jullie draaien.